Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Maak de haren nat en wrijf de shampoo bar tussen de handen onder de kraan tot het schuimt. Je kan het schuim in de haren aanbrengen. Er is niet veel schuim nodig om je haren schoon te krijgen.

 

Hoe gebruik je een conditioner bar?

Wrijf de conditioner bar tussen de handen onder de warme kraan. Er zal een laagje op de handen komen wat je ib je haar kan aanbrengen. Breng dit alleen aan in de lengte van je haar, het is niet nodig om op de hoofdhuid aan te brengen.

 

Hoe gebruik je een body bar?

Na het natmaken  de body bar over de huid aanbrengen. Je kan de body bar ook in een zeepzakje stoppen en het zeepzakje over je lichaam wrijven als een washandje.

 

Hoe gebruik je een body boter?

Neem een klein klontje uit het blikje met een spatel of (schone) vinger. Wrijf dit klontje tussen de handen. Deze zal een vloeibare olie worden wat je op de huid kan aanbrengen. Je kunt de body boter het beste koel koel bewaren. Het is een boter en kan vloeibaar worden bij temperaturen boven de 25 graden. Temperatuur tussen de 15 en 21 graden is perfect, mag ook in de koelkast bewaard worden, zeker in de zomermaanden. Dan een uur voor gebruik op temperatuur laten komen en na gebruik meteen weer koel bewaren.